Zet stappen richting een duurzame wereld met VEJA sneakers

De tijd dat duurzaamheid met geitenwollen sokken geassocieerd werd, hebben we al lang achter ons gelaten. Bewust met de natuur en de wereld bezig zijn is hip, en dit zijn nou precies de kwaliteiten die in VEJA sneakers gecombineerd worden. VEJA is een van de eerste en weinige echt duurzaam geproduceerde schoenen merken. Maar behalve dat de sneakers goed zijn voor mens en milieu, zien ze er ook nog eens super mooi en stijlvol uit, kun je ze met elke outfit combineren en zijn er zowel VEJA dames- als VEJA heren sneakers.

Een duurzame sneaker ontstaan uit een droom

VEJA is opgezet door twee Franse designers met de droom om de mode-industrie te verbeteren en duurzaamheid met mode te combineren. Na veel brainstormen, rondreizen en onderzoek doen, kwamen ze op het idee voor een duurzame sneaker. VEJA was geboren. De sneakers zijn alleen gemaakt van biologisch verantwoorde producten zoals wild rubber, ecologisch katoen en biologisch gelooid leer. Er zijn zelfs een aantal volledige vegan sneakers die uitsluitend van veganistische producten gemaakt worden. Alle VEJA sneakers zijn op zo’n manier geproduceerd, dat er zo min mogelijk schade wordt toegedaan aan mens en natuur.

Minimalistisch en hip

Dat sneakers van VEJA goed voor de wereld zijn, doet echter niks af aan de stijl. De sneakers hebben een unieke minimalistische look en zijn razend populair. De witte basis met het gekleurde VEJA logo vormen het fundament van de sneaker, die je persoonlijk kunt maken door de kleur van het logo te kiezen die jou het meest aanspreekt. Met de schoen kun je eindeloos combineren. Voor dames staat hij bijvoorbeeld sportief en hip onder een spijkerbroek, maar kan hij ook elegant onder een jurkje of rokje. De heren kunnen hem zowel casual dragen als onder een nette pantalon.

VEJA: stap voor stap de wereld verbeteren

We worden ons steeds bewuster van onze impact op de natuur en de wereld om ons heen. Met de keuzes die wij maken in ons dagelijks leven, kunnen we echt het verschil maken. Duurzaamheid is hip en eco-friendly sneakers passen perfect in deze trend. Want waarom zouden we niet kiezen voor sneakers die behalve mooi en stijlvol zijn, ook een positieve bijdrage leveren aan de wereld? Met een VEJA sneaker aan je voet help je mee aan het verduurzamen van de wereld, met iedere stap die je zet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *