Wat is French terry stof?

fleece

Heb je wel eens van ‘French Terry stof’ gehoord en weet je niet precies wat dit is? In deze blog gaan we in op deze stofsoort. Ben je op zoek naar een overzicht van veelgebruikte stoffen? Breng dan eens een bezoekje aan de webshop https://www.budgetstoffen.nl/. Budgetstoffen is een online webshop waar je talloze stoffen kunt terugvinden. Van modestoffen tot theaterstoffen, decoratiestoffen, meubelstoffen en ga zo maar door. 

Wat is French Terry stof? 

French terry is een rekbare stof waarin je je makkelijk kunt bewegen. Dit maakt de stof ideaal voor het maken van casual kleding. Veel huispakken en comfortabele joggingpakken worden van french terry gemaakt. French terry wordt in de meeste gevallen gemaakt van van katoen of een mengsel van kunstvezels en katoen. French terry valt heel soepel dankzij de elastische structuur en is heerlijk zacht. 

French terry kopen 

French terry kopen? Dat doe jij bij Budgetstoffen! Er zijn tientallen stoffen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Twijfel je over de juiste kleur? Vraag dan eerst een staaltje aan.

Meer dan 11.000 tevreden klanten gingen je voor! 

Budgetstoffen is van oorsprong begonnen op de markt. Hier waren zij met een stoffenkraam te vinden. De vraag naar betaalbare stoffen werd zo groot, dat er besloten is om ook een webwinkel te beginnen. Online winkelen biedt immers veel gemak. Inmiddels hebben meer dan 11.000 mensen een stof gekocht bij Budgetstoffen. Of je nu op zoek bent naar french terry, spijkerstof, katoen, viscose of een andere stofsoort: bij budgetstoffen ben je aan het juiste adres! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *