Waar vraag jij jouw partner ten huwelijk?

huwelijksaanzoek

Ben je van plan om je partner ten huwelijk te vragen? En wil je dit op een bijzondere (romantische?) locatie doen? In deze blog delen we enkele tips met je. Op zoek naar een romantische locatie die jij en je partner nooit meer zullen vergeten! 

Ben je onlangs ten huwelijk gevraagd en ben je op zoek naar bruidsmode? Bekijk nu:

Tip 1: Keer terug naar de locatie waar jullie elkaar leerde kennen

Waar heb je je partner leren kennen? Waar was jullie eerste date? Hebben jullie bijvoorbeeld een wandeling door het bos gemaakt? Het is leuk om samen naar deze plek terug te keren en je partner hier ten huwelijk te vragen. 

Tip 2: Houden jullie van aandacht? Kies een openbare plek! 

Zijn jij en je partner niet vies van een beetje aandacht? Dan is een openbare plek misschien wel de beste locatie. Denk aan een drukbezocht restaurant of een mooie plek buitenhuis. Zo kiezen sommige mensen ervoor om een huwelijksaanzoek te doen bij de Eiffeltoren in Parijs.

Tip 3: Vraag je partner ten huwelijk op grote hoogte

Houden jullie beide van een avontuur? Vraag je partner ten huwelijk tijdens een ballonvaart! Een ballonvaart is al een hele beleving op zich. Door hier een huwelijksaanzoek aan toe te voegen, zal het helemaal een ervaring worden die jullie nooit meer zullen vergeten. 

Tip 4: Betrek jullie kind in het huwelijksaanzoek

Hebben jij en je partner samen kinderen? Betrek jullie kind in het huwelijksaanzoek. Enorm schattig! 
We hopen dat we je met deze tips hebben geïnspireerd. Ben je op zoek naar bruidsmode? Breng dan een bezoekje aan The New Bride in Barneveld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *