Stone Island mannen

Wanneer je een modebewuste man bent dan heb je ongetwijfeld wel eens gehoord van het merk Stone Island. De kans is groot dat je ook een kledingstuk van dit merk hebt in jouw kleding collectie. Dit merk is opgericht in 1982 door het bekende label CP Company. De oprichter van dit merk ; de heer Osti, vond dat het tijd werd voor iets extra’s en hieruit is het bekende merk Stone Island voor mannen gekomen. Stone Island kledingstukken staan er om bekend dat ze zowel een goed uiterlijk hebben, en ook zijn ze erg sterk gebouwd. De collectie van alle producten van het merk zijn namelijk van zeer hoge kwaliteit en ook van bijzondere stoffen.

Het merk

Het merk bied dus unieke kledingstukken aan. Ze staan erom bekend altijd erg innovatief en creatief ze zijn in hun ontwerpen. Zo worden de eerste spijkerbroeken ooit wereldwijd met het bekende stonewashed effect geproduceerd door Stone Island. Het merk weet als geen om een goede keuze te maken in de stoffen en de bewerking van de stoffen. Voordat er een nieuwe collectie gemaakt kan worden zorgen de designers ervoor dat er een uitvoerig onderzoek wordt gedaan naar de materialen en de kleuren. Daarnaast kan door specialisatie in behandeling van stoffen en verftechnieken een onderscheid gemaakt worden tussen diverse merken. Denk bijvoorbeeld maar aan jassen die uniek zijn gemaakt door middel van verschillende techno fibers die van kleur veranderen op het moment dat er temperatuur verschillen plaatsvinden.

Het logo

Verder staat het merk ook bekend vanwege zijn bekende logo; het Stone Island kompas. Dit kompas zit meestal vastgeknoopt op de linker of op de rechter mouw van het kledingstuk. Maar ook op broeken en op shorts kun je het bekende kompas logo terugvinden. Het merk ontwikkelt zich telkens en heeft hierdoor diverse klassiekers opgebracht voor het hele jaar door. Denk maar aan warme sweaters voor in de winter en de klassieke zomer polo.

Dit vind je misschien ook leuk...