Rondzeefdruk

Welkom bij VKprint, dé website voor het laten bedrukken van uw producten. Alles wat niet door een gewone drukpers past. Ongeacht de vorm, ongeacht de grootte of oplage of materiaal, bij VKprint kunnen wij het bedrukken! Door middel van zeefdruk is dit de optimale methode om producten te laten bedrukken in grote oplagen, voor een lage prijs. Met deze drukmethode kan u mooi logo’s van uw bedrijf of instelling plaatsen op ronde producten, zoals bijvoorbeeld bidons of emmers. Dit kan op een grote schaal worden gedaan, zodat u een grote oplage aan bedrukte artikelen terug krijgt. 

VKPrint: Voor uw rondzeefdruk

Waarom zou u kiezen voor rondzeefdruk? Wat is rondzeefdruk eigenlijk, en hoe werkt het? 

Rondzeefdruk is een variant van normale zeefdruk dat ronde objecten kan bedrukken. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld bij een bidon een grote opdruk rondom wil, dan is de ideale optie natuurlijk rondzeefdruk. Deze optie is ideaal als u een product wil bedrukken in meerdere kleuren, bijvoorbeeld het logo van een bedrijf of instelling. 

Maar hoe werkt zeefdruk precies? Als eerst wordt er een zeefdrukraam gevormd, als een soort sjabloon met het logo waar u naar op zoek bent. Voor elke kleur wordt er een verschillende laag sjabloon gemaakt, waardoor u een mooi eindresultaat krijgt. De inkt van de gewenste kleur wordt vervolgens door het sjabloon heen gedrukt, en zo ontstaat de gewenste vorm. 

Wat kunnen wij bedrukken  met rondzeefdruk? Eigenlijk kunnen wij alles met een cilindrische vorm bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bouwemmers
  • Bidons
  • Glazen
  • Mokken
  • Maatbekers

En alle andere cilindervormige producten die u kan bedenken. Dit is perfect geschikt voor bijvoorbeeld merken die hun producten willen bedrukken, maar ook voor sociale events of als marketing voor bedrijven. 

Rondzeefdruk is een proces dat iets langer duurt tegenover andere bedrukmethodes, maar heeft vele voordelen en is geschikt voor grote oplagen. Ongeacht de vorm, materiaal of oplage, wij bedrukken het allemaal! Al wilt u maar een kleine oplage van 100 artikelen, of toch een grote oplage van 10000, voor VKPrint is het geen probleem!

Vraag nu snel vrijblijvend een offerte aan, en bekijk de mogelijkheden die VKPrint voor u bied. Wij doen ons best om alles snel en goed te bedrukken, precies zoals u het voor ogen heeft!

Over VKPrint

Al meer dan 30 jaar bedrukt VKPrint producten voor elke branche en opdrachtgever, hoe gek de opdracht ook is. Voor allerlei verschillende bedrukmethodes kan u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan textieldruk, blinddruk, rondzeefdruk, vlakzeefdruk en nog veel meer! 

Bij VKPrint bedenken, bedrukken, controleren, verpakken en verzenden wij al onze artikelen, en dat onder een dak! Ook als andere zeggen dat het niet kan, doen wij ons best om de opdracht te voltooien. Met ons team van vakkundige medewerkers maken wij alles mogelijk wat u voor ogen heeft. 

Op eigenzinnige wijze zijn wij snel, flexibel, en werken wij altijd voor de scherpste prijs. Binnen de kortste keren krijgt u de gewenste artikelen, precies zoals u ze voor ogen heeft. Bekijk nu snel de verschillende opties op onze website. Wij laten ons graag uitdagen door u! Voor persoonlijke wensen kan u altijd een offerte aanvragen of contact opnemen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *