Mooie trouwlocaties in Nederland

trouwen

Ga je trouwen? Allereerst gefeliciteerd. Trouwen is fantastisch, maar er komt wel heel wat bij kijken. Sommige mensen ervaren het plannen van een trouwerij als een tweede baan. Niet zo gek ook dat sommige mensen ervoor kiezen om een weddingplanner in te huren. In deze blog hopen we je het alvast wat makkelijker te maken door een aantal mooie Nederlandse trouwlocaties te huren. Natuurlijk verschillen de smaken, maar wellicht zit de trouwlocatie van jouw dromen ertussen! 

Behalve het regelen van een trouwlocatie, ben je waarschijnlijk veel tijd kwijt om de gewenste bruidsmode te vinden. Zowel voor de man als voor de vrouw. Ben je op zoek naar de droomjurk van jouw dromen? In deze blog delen we graag de volgende links met je. Hier vind je de mooiste bruidsmode in jouw regio: 

Mooie trouwlocaties in Nederland, onze tips: 

  1. Club Zand in Castricum aan Zee

Fan van Balinese parasols en tropische bananenplanten? Als je op zoek bent naar een trouwlocatie met een tropisch tintje, dan is het een goed idee om Club Zand af te huren. Hier geniet je van een privé zaal met bijbehorend terras en uitzicht op zee. Of je nu in de winter of zomer trouwt, het is hier altijd een feest!  

  1. Landgoed Rhederoord – De Steeg (dorp in de gemeente Rheden) 

In de gemeente Rheden vind je De Steeg. Hier is landgoed Rhederoord gevestigd. Dit prachtige landgoed leent zich uitstekend als trouwlocatie. Je kunt de ceremonie zowel binnen als buiten vieren. In de zomer is het natuurlijk heerlijk om buiten te trouwen, maar ook in de winter kan het er zeer sfeervol zijn. 

  1. Parc Broekhuizen – Leersum

Fan van de Utrechtse heuvelrug? Vier jouw feest op landgoed Parc Broekhuizen. Trouw hier binnen of buiten, de keus is aan jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *