Hoe kies je de ideale portemonnee?

Sta je op het punt om een nieuwe damesportemonnee te kopen? Het kopen van een nieuwe portemonnee kan nog best een uitdaging zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, stijlen en kleuren. Een hoop om over na te denken dus! Daarnaast is een portemonnee iets wat je dagelijks gebruikt en het is écht een persoonlijk bezit. Extra belangrijk dus om de juiste keuze te maken.

De afmeting van de portemonnee

De afmeting van de portemonnee is van groot belang en de ideale afmeting van een portemonnee is voor iedereen verschillend. De één houdt van een wat groter model, terwijl de anders zweert bij een compact model. Daarnaast maken sommige mensen veel gebruik van contant geld, terwijl anderen bijna nooit contant geld op zak hebben en vooral met hun pinpas betalen. In dat laatste geval kan het bijvoorbeeld verstandig zijn om te kiezen voor een pasjeshouder.

Materiaal en kleur

De meeste portemonnees worden gemaakt van leer of PU (polyurethaan). Niet ieder leer of PU is van dezelfde kwaliteit. Omdat je een portemonnee op dagelijkse basis gebruikt, is het verstandig om te kiezen voor een stevige variant. Zo zorg je ervoor dat de portemonnee zo lang mogelijk meegaat. Wil je zeker weten dat je een duurzame keuze maakt? Ga dan voor een portemonnee van het merk Berba. De portemonnees van Berba worden op een uiterst hoogwaardige manier geproduceerd, waarbij bovendien veel aandacht is voor de medewerkers in de verschillende naaiateliers én het milieu.

Als het aankomt op het design, is er een uitgebreid scale aan mogelijkheden. Ga je voor de laatste trendkleur of kies je voor een meer traditioneel ontwerp? De keuze is enorm. Hou je van een stijlvolle look met oog voor detail? Dan is deze portemonnee van Berba ongetwijfeld iets voor jou!

Dit vind je misschien ook leuk...