Gucci schoenen: zijn ze het waard?

gucci schoenen

Ze zijn hartstikke populair, maar ook ontzettend duur: Gucci schoenen. Misschien heb je ze wel eens op straat voorbij zien komen of heb je ze op social media gezien. Influencers, acteurs, maar ook mensen zoals jij en ik dragen de hippe schoenen van Gucci. Toch zijn ze wel vrij duur, dus geven wij antwoord op de vraag: zijn ze het waard?

Prijs van Gucci schoenen

Dat Gucci schoenen duur zijn, weten we allemaal. Daarom gaan we het nu ook niet hebben over de exclusieve schoenen van >€4.000, dat is simpelweg niet te betalen. Wél hebben we het bijvoorbeeld over de Gucci Baby Python Boot, waar je een grove €1.400 voor neertelt – als je een linker en rechterschoen wilt dan. Neem je genoegen met een linker- of rechterschoen, dan betaal je aanzienlijk minder, maar dat raden we je niet aan. Loopt niet zo fijn 😉

Gelukkig zijn niet alle Gucci schoenen zó duur dat je mond ervan openvalt. De meeste zijn tussen de 400 en 800 euro en zijn daarmee “prima” te betalen. Je hebt in deze prijsklasse bijvoorbeeld de Gucci Rhyton of de Gucci Screener, die tussen de 700-800 euro liggen. Een prijsklasse lager zitten de tennisschoenen en de New Ace, die rond de €500. Laat het wel duidelijk zijn dat je dus aardig wat geld moet betalen voor je de Gucci stappers wil hebben. Ter ondersteuning: de goedkoopste slippers zijn €230.

De kwaliteit van de sneakers

Laten we wel eerlijk zijn: voor die prijzen mag je wel wat verwachten. En dat kan je dus ook. Want de schoenen zijn van de beste kwaliteit. Die Italianen weten echt wel hoe je goede schoenen maakt (en er ook nog eens mooi uitzien). Je doet wel een paar jaar met de schoenen, als je ze dan niet elke dag draagt.

Waar koop je ze?

Veel (online) winkels verkopen de Gucci stappers, maar waar kan je ze het beste kopen? Ik zou in ieder geval een Nederlandse website gebruiken, want dan betaal je minder verzendkosten, hoef je niet zo lang te wachten en kan je gewoon met iDeal betalen. Je koopt bijvoorbeeld bij Shoebaloo Gucci schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *