Ga voor gemak en stijl met pasjeshouders

De verkopen van pasjeshouders hebben de laatste jaren erg aan populariteit gewonnen. Dat komt omdat men steeds minder contant geld op zak heeft en dat de portemonnee een beetje ouderwets begint te worden. Daarnaast komen er steeds meer pasjes bij waardoor een pasjeshouder ideaal is om alles bij elkaar te houden. In dit artikel kom je alles te weten over pasjeshouders.

De portemonnee of de pasjeshouder?

De markt speelt dus handig in op de stijgende vraag naar pasjeshouders. Deze houders bieden ruimte voor normale pasjes, zoals betaalkaarten. Maar ze zijn ook ideaal voor bijvoorbeeld loyaliteitskaarten van jouw favoriete winkel. Of wat te denken van je rijbewijs, zorgpas of museumjaarkaart? Het zijn allemaal kaarten die je makkelijk in je pashouder kunt toveren, en er weer uithalen. Het mooie van de pasjeshouder is dat het de traditionele portemonnee heeft ingehaald als het aankomt op gebruik. Ideaal aan een pasjeshouder is dat je het makkelijk in je broekzak kunt stoppen zonder dat het al te veel ruimte in beslag neemt. Met de ouderwetse dames of heren portemonnee is dat toch anders.

Welke voordelen krijg je mee van een pasjeshouder?

Als je nog gewend bent aan een portemonnee waarom zou je dan een pasjeshouder moeten aanschaffen? Ten eerste zitten alle pasjes heel mooi netjes geordend in een kaarthouder. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken naar je pasjes. Met één eenvoudige beweging tover je het pasje dat je wilt door middel van een uitschuifbaar mechaniek. Daarnaast biedt een pasjeshouder bescherming aan je pasjes. Dus geen krassen, krombuigingen of brekende pasjes. Ga je per ongeluk op een pasjeshouder zitten of staan? Geen probleem, dat kan die makkelijk hebben. Tot slot is een pasjeshouder erg compact en makkelijk mee te nemen. Geen gedoe meer met die grote wallets.

Diverse modellen pasjeshouders

Er zijn meer dan zat webshops die pasjeshouders aanbieden. Je hebt zowel een pasjeshouder heren als dames. Twee bijzondere modellen uitgelicht. Ten eerste is er de Exentri wallet. Deze pasjeshouder komt uit Noorwegen en biedt stijlvolle leren pasjeshouders aan. Door de uitsparing aan de buitenkant schuif je heel makkelijk de pasjes omhoog en omlaag. Mooi Scandinavisch design en uiterst functioneel. Tweede merk is de C-secure pasjeshouder. Nederlands merk met een breed aanbod aan pasjeshouders. Door het gepatenteerde mechanisme tover je met één duimbeweging alles pasjes tevoorschijn. Heel makkelijk in gebruik dus en zijn voor zowel heren als dames in allerlei soorten uitvoeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *