Een bikerjack mag niet ontbreken in jouw kledingkast

Een bikerjack voor dames is voor velen toch wel echt een musthave. Ook veel bekende stylisten, zoals Fred van Leer, vinden dat een leren jack bij dames niet mag ontbreken in hun kledingkast. Je kunt het altijd en overal dragen en het is geschikt voor iedere gelegenheid.

Meer leren items

Het bickerjack voor dames is dus echt populair, maar er zijn meer leren items die steeds populairder worden. Denk aan een mooie leren jurk of een stoere leren broek. Het grote voordeel van leren kledingstukken is dat je het op ontzettend veel verschillende manieren kunt dragen. Voor veel mensen wordt het ook gezien als een investering. Een leren kledingstuk kan namelijk best duur zijn. Het grote voordeel is wel dat leren items lang mee gaan. Wanneer je het een beetje verzorgt en er enigszins netjes mee omgaat, gaat een leren kledingstuk jaren mee. Leer is nu eenmaal heel sterk waardoor het ook niet snel beschadigd. Een leren kledingstuk kan dus soms een hele investering zijn, maar je zult er geen spijt van krijgen.

Leren combineren 

Maar hoe combineer je leren items dan? Dat is een goede vraag. Hoe je het leren kledingstuk wilt combineren is natuurlijk helemaal aan jou. Daarnaast is het ook afhankelijk van de gelegenheid. Neem bijvoorbeeld de mooie leren jurk. Voor een chique gelegenheid kun je mooie hakken uit de kast trekken en de outfit afmaken met een lange jas. Draag je een leren jurk naar een festival? Trek dan een spijkerjack aan en maak je outfit af met hippe sneakers of stoere laarsjes. Heb je nog geen leren broek, jurk of rok aan? Dan kan jij je outfit natuurlijk altijd afmaken met een bickerjack. Dit geldt overigens niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen is een bickerjack een echte musthave die niet mag ontbreken in de kledingkast. 

Tip 

Een paar kleine tips voor het kopen van een bickerjack. De eerste is dat je goed moet kijken naar het leer. Soms proberen mensen veel geld te vragen voor een jack van imitatieleer. Trap er niet in en kijk goed of het jasje van echt leer is. Daarnaast kopen veel vrouwen en mannen een bickerjack een maatje groter. Dit zodat het altijd als jas gedragen kan worden. Ook vinden veel mensen het mooier als het jasje wat groter is. Het belangrijkste is toch wel dat jij je prettig voelt in jouw bickerjack. Je kunt wel aantrekken wat anderen mooi vinden, maar jij moet je mooi voelen in je outfit. Luister naar je gevoel en straal in jouw outfit, met de leukste leren kledingstukken uit je kledingkast. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *