Eastpak the brand

In 1952 is het merk eastpak ontstaan, toendertijd is het begonnen met de naam Eastern Canvas Products wat dus uitbloeide tot Eastpak: Built to resist. Eastpak staat bekend om zijn duurzame ontwerpen en de hoge waarden die het als merk kenmerkt. Het merk houdt ervan om tegen weer en wind weerstand te bieden. Hierdoor maakte het innovatieve ontwerpen voor tassen en koffers. Dit zijn nu iconische items geworden voor jong en oud. Tevens staat eastpak erom bekend om zijn goede reclame campagnes en harde regelgeving in het bedrijf, het probeert zichzelf elke keer te herdefiniëren en zichzelf te inspireren. Eastpak geef tegenwoordig garantie op zijn tassen waardoor het potentieel zichzelf laat waarmaken, deze garantie is namelijk dertig jaar lang geldig!

Tijdens de herformulering van de regels heeft Eastpak zijn tassen geïnnoveerd door ontwerpen van tassen opnieuw te definiëren terwijl de collectie zich blijft vernieuwen. Dit doen zij door de continue zoektocht naar inspiratie door creatieve uitdagingen aan te gaan en tijdloze ontwerpen te perfectioneren. Maar terwijl ze moderniseren zorgt Eastpak ervoor dat ze authentiek en consistent blijven. Dit is waar ze merendeels voor staan.

De slogan ‘Built To Resist’ is erg belangrijk voor Eastpak. Ze willen namelijk dat hun producten wel tegen een stootje kunnen en tegelijkertijd om het individu dat de tas heeft zichzelf te kunnen uitdrukken met de tas en zichzelf te kunnen inspireren. Eastpak zet zich daarom ook in tijdens projecten van teams en individuen en steunt en/of sponsort hen in het behalen van hun doelen. Deze teams of individuen passen vaak bij hun slogan ‘built to resist’, het zijn hardwerkende mensen die goed doen in de wereld en een positieve indruk willen achterlaten. Eastpak doet dit ook om ervoor te zorgen dat regels in twijfel worden getrokken en dat hiermee grenzen worden verlegd en conformiteit wordt getrotseerd. Eastpak wilt de wereld een betere plek maken.


Wil jij ook meedoen aan deze movement, dan kan je je eastpak aanschaffen bij Maes & Hills.

Dit vind je misschien ook leuk...