Draag jij graag panterprint tasjes?

panterprint tasjes

De panterprint tasjes zijn een tijdje weggeweest, maar nu blijven ze echt! Dit zijn unieke tassen die je met ieder kledingstuk kunt dragen. Ideaal om mee te nemen wanneer je gaat stappen of wellicht uit eten. Wil jij graag weten waar je dit kunt bestellen? Neem dan eens een kijkje op de website van Treasure Label. Dit bedrijf levert de mooiste tassen welke ook nog eens met de hand wordt gemaakt. Dit resulteert in unieke tassen die niemand anders draagt!

Hoe worden deze panterprint tasjes gemaakt?

panterprint tasjes

Als eerste worden deze tassen gemaakt met leer leftovers. Dit houdt in dat er niks verloren gaat bij het maken van deze tassen. Ten tweede worden de tassen vrijwel geheel met de hand gemaakt. Hiermee ben jij uniek met deze tas en steel jij zeer zeker de show. Als laatste zijn de kosten voor deze tassen zeer aantrekkelijk. Zo heb je al voor nog geen vijftig euro jouw eigen unieke tas in het bezit.

Vandaag bestellen is snel dragen

panterprint tasjes

Je hebt de keuze gemaakt om een bestelling te plaatsen bij Treasure Label. Zo heb je onder andere de keuze uit Animal Nisha Bag. Dit is een zwarte tas met uiteraard panterprint erop. De kosten hiervoor bedraagt 54 euro en dit kan je meteen bestellen. Zoals ik eerder ook al zei is dat alle tassen van dit bedrijf uniek zijn. Dankzij de leer leftovers weten zij nooit wat het eindresultaat gaat worden.