Dit zijn de trends op het gebied van lingerie

Niets is fijner dan lingerie die goed zit. Door het dragen van luxe lingerie voel jij je sexy. Maar, zal luxe ook een van de trends zijn op het gebied van lingerie? Kom er in deze blog achter welke stijlen in 2021 in de mode zijn. Zal er iets tussen zitten voor jou? Kijk voor lingerie en meer op Lingerievoorjou.nl.

Kant en Satijn

Yes. Je zocht naar luxe lingerie. Kant en satijn past heel goed bij luxe. Kant komt niet alleen terug in bh’s, maar ook in slipjes en babydolls. Ook satijn is erg populair: niet alleen in lingerie, maar ook in nachtkleding. De vloeibaarheid en glanzende afwerking zie je bij alle merken voorbij komen. Niet alleen bij de onbetaalbare setjes dus!

Comfort en minimalistisch

Een andere grote trend op het gebied van lingerie is een minimalistische afwerking. De simpele vormen en materialen benadrukken het comfort. Licht materiaal zorgt ervoor dat je nauwelijks voelt dat je lingerie draagt. De kleuren? Deze trend komt in neutrale tinten: lekker minimalistisch.

Glamour

Deze trend gaat een stapje verder dan kant en satijn. Jarretels, een korset of tule ondergoed: dit is de glamourtrend. Ook de bodysuits worden steeds populairder. Deze vorm van lingerie is er inmiddels al een tijdje, maar tegenwoordig is een luxe variant hiervan ook populair. 

Velvet

Een andere vorm van luxe is velvet. In veel lingerie wordt wel een stukje velvet verwerkt. Velvet voelt heerlijk zacht aan en straalt luxe uit. Je zult velvet lingerie vooral tegenkomen in donkere kleuren: groen, paars of zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *