Deze items mogen niet ontbreken in jouw kledingkast

kledingkast

De een is veel bezig met mode en kleding, de ander heeft er niet zoveel mee. Toch is het voor iedereen goed om een aantal basisitems in de kast te hebben. Zo kun je in elke situatie goed voor de dag komen. In deze blog delen we dan ook een aantal items die echt niet mogen ontbreken in jouw kledingkast. Heb je zelf nog toevoegingen hieraan? Stuur gerust een berichtje! 

Bamboe sokken (voorkom zweetvoeten!) 

Zweetvoeten zijn voor veel mensen een dagelijkse irritatie. Niet alleen de geur is onaantrekkelijk. Zweetvoeten kunnen ook makkelijk voor andere ongemakken zorgen. Denk bijvoorbeeld aan blaartjes. Daarom raden wij iedereen aan om minstens 10 paar bamboe sokken in de kast te leggen. Zo kom je nooit zonder paar sokken te zitten. Weet je wat ook fijn is aan bamboe sokken? Ze zijn naadloos en zakken niet af. 

Goed passend ondergoed

Misschien een beetje een open deur, maar vooral veel mannen hebben oude versleten boxershorts in de kast liggen. Boxershorts met gaten of boxershorts die eigenlijk te klein zijn. Niet bepaald aantrekkelijk. Investeer daarom in een aantal goede bamboe boxershorts. Ook hierbij raden we aan minimaal 10 paar bamboe boxershorts in je kast te leggen. Zo zit je nooit zonder. Ook voor de dames is goed passend ondergoed natuurlijk belangrijk. Denk er ook aan om je één keer goed te laten adviseren over een goed passende bh. 

Basis t-shirts en overhemden

Altijd goed voor de dag komen? Zorg ervoor dat er een aantal goede t-shirts (liefst met ronde hals) in je kast liggen. Ga in elk geval voor witte, zwarte en blauwe t-shirts. Ook raden wij aan een aantal overhemden en polo’s in de kast te hebben hangen. 
Met welke items in je kast ben jij erg blij? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *