De lente en het polo shirt

Het is weer bijna lente en je weet wat dat betekent! Niet alleen dagenlang genieten van de voorjaarszon, vrije tijd en een heerlijk drankje op zijn tijd, maar ook de voorjaars outfits kunnen weer uit de kast. Eén ding mag zeker niet ontbreken in elke voorjaarsgaderobe, dat zijn natuurlijk de polo shirts. Ondanks dat veel mannen daar ook zeker wel een exemplaar van in de kast hebben hangen, betekent dat niet dat deze ook daadwerkelijk een lievelingsitem is. Vaak ligt dit niet aan de polo shirts zelf, maar wel aan het gebruik ervan. Ik ben er stellig van overtuigd dat elke man een andere polo nodig heeft.

De stof die koel aanvoelt

Een polo shirt is over het algemeen gemaakt zijn van een dikkere stof dan die van een standaard T-shirt. Maar de beste katoensoort is flinterdun en kan dus ook dun geweven worden. Een dunne stof is overigens niet ook meteen kwetsbaar. Het kwalitatief dunne katoen is namelijk zeer sterk. Kwalitatief zeer goed katoen kun je dus niet herkennen aan de dikte maar wel aan iets anders. Goed katoen is namelijk heel erg zacht. Het voelt aan als een tweede huid als je het draagt. Daarbij neemt het katoen eenvoudig vocht op terwijl de stof ook koel aanvoelt.

Atletische mannen

Als je een buikje hebt is het belangrijk om jouw kleren hierop af te stemmen, zodat dit je lichaam meer flatteert. Ik raad je aan om niet gelijk voor de meest brede polo te kiezen. Breedte zorgt er enkel voor dat je er dikker uitziet dan je daadwerkelijk bent. Door te spelen met lengte kan je jezelf juist optisch slanker laten lijken. Tip van mij, gebruik donkere kleuren om dit effect nog meer tot zijn recht te laten komen. Zwart kan inderdaad afkleden. Of ben je atletisch gebouw? Die mannen willen uiteraard pronken met hun lichaam. Dit doe je het beste met een slim-fit pasvorm. Zo komen alle vormen van je lichaam het best tot zijn recht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *