De hoed is weer helemaal in, kies een Hatland hoed

Hoe je het ook bekijkt, een hoed maakt je outfit gewoon af. Er is een tijd geweest dat er wat minder aandacht werd besteed aan hoeden. Of je zag hoeden alleen nog maar in bepaalde kringen. Hatland zet de hoed nu terug volop op de agenda. Een Hatland hoed beschermt je tegen weer en wind en geeft een extra stijlvolle touch aan je kledij. En om het helemaal prettig te maken heeft Hatland voor elke omstandigheid de gepaste hoed.

Kies je Hatland hoed in functie van je activiteiten

Fashion of outdoor, voor in de stad of tijdens het vissen, om te shoppen of om te gaan wandelen… een Hatland hoed wordt uiteindelijk jouw favoriete kledingstuk. Hatland heeft diverse hoeden, zowel voor dames als voor heren. En je kiest ook de stof waarin de hoed is gemaakt. Zo kies je bijvoorbeeld voor een stoere leren hoed, een lekker warme wollen hoed, een pittige vissershoed, een geklede stoffen hoed of een leuke zomerse stro hoed. Of wat denken de dames van een trendy zonneklep? Laat je inspiratie gerust werken en kies de hoed die bij je past. Aan kleuren is er geen gebrek, zodat je je hoed kunt afstemmen op de kleuren van je outfit. Ga zeker ook eens kijken bij hun petten, mutsen en accessoires.

Hoe begon het bij Hatland?

Het begon in Zwolle met Robert Ruesinck. Samen met zijn moeder startte hij in 1992 een hoedenwinkel. Zelf ontwerpen, zelf uittesten en vooral veel inspiratie en gedrevenheid leidden tot de nu zeer succesvolle hoedenzaak Hatland. Duurzaamheid en bescherming tegen weer en wind zijn hun motto. Ze dragen zelf hun hoeden, niet alleen omdat ze er trots op zijn, maar ook omdat ze zelf willen ondervinden hoe klanten hun hoeden ervaren. Tweemaal per jaar komt Hatland met een nieuwe collectie. Het is dus ten zeerste aangeraden om Hatland te volgen. Ze zijn telkens weer vernieuwend. Volg jij de hoedentrend samen met Hatland? Gewoon doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *