De duurste sneakers ter wereld

Duurste sneakers ter wereld

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Bijna iedereen heeft wel een paar sneakers in de kast staan. Sommige mensen sparen sneakers. En sommige sneakers worden meer geld waard (mits ongedragen). In deze blog sommen wij een aantal dure sneakers voor je op. Oh, en voor we het vergeten. Een goede sneaker vraagt om een goed paar sokken. Ga voor bamboe sokken van Bamboosa!

Kanye West x Louis Vuitton Jasper

De meeste mensen ‘kennen’ Kanye West als artiest (rapper). Hij heeft meerdere nummer 1 hits op zijn naam staan. Hij is echter ook bekend van zijn relatie met Kim Kardashian en zijn voorliefde voor mode. Samen met het modemerk Louis Vuitton heeft Kanye zijn eigen sneaker ontworpen. Wil je deze sneaker hebben? Dan zul je waarschijnlijk even moeten sparen. De schoenen kosten je namelijk al gauw zo’n €26.000 euro.

Nike Air Mag

Ken je de film ‘Back to the future’? In deze film zien we de hoofdrolspeler een paar schoenen aantrekken. Zodra hij de schoenen aan heeft, worden de veters uit zichzelf gestrikt. Toen deze film gemaakt werd, was dat natuurlijk niet echt mogelijk. Inmiddels heeft Nike het wel mogelijk gemaakt. Nike Air Mag is uitgebracht in een beperkte oplage en kost je zo’n €13.000. Doordat er sprake is van een beperkte oplage, zal de schoen alleen maar meer geld waar worden (mits ongedragen).

Chanel x Pharrell x Adidas NMD Hu

Van deze schoen zijn er wereldwijd slechts 500 gemaakt. De schoen is een samenwerking tussen artiest Pharrell (bekend van het liedje ‘Happy’), Chanel, Adidas en Colette. De schoen kost je ruim €12.0000.

Duur, maar zijn ze ook mooi?

We durven deze schoenen gerust ‘duur’ te noemen. De meeste mensen zullen geen 12.000 euro uitgeven aan een paar schoenen. Zij besteden dit geld liever een een auto of gebruiken het geld om de hypotheek af te lossen. Maar is duur ook automatisch mooi? Dat zal per persoon verschillen. Over smaakt valt immers niet te twisten. Een schoen van meer dan 10.000 euro loopt niet per se beter dan een schoen van 100 euro. Het is maar net hoeveel geld je er voor over hebt.